Ülkemizdeki doğurganlık oranının düşmesi nedeniyle çocuk sayısının artırılması noktasında desteklerimizi 1 Ocak 2025 tarihiyle başlayacağı 1’inci çocuk için 5 bin TL, ikinci çocuk için 5 yıl süre ile 1500 TL, üç ve üçüncü çocuktan sonra 5 yıl süre ile 60 ayda ödenecek 5 bin TL ödemeler başlamıştı. Emeklilerimize verilen ramazan ve kurban bayramı ikramiye tutarlarını bütçe dengeleri de dikkate alınarak 3 bin TL’lik tutarı 4 bin TL’ye çıkarıyoruz. Toplamda bütçe karşılığı 30 milyarın üstündeki rakamı bütçe dengeleri dikkate alarak Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Bey’in başkanlığında çalışmalar tamamlandı.
Emekli Bayram İkramiyeleri 4 Bin Liraya Çıkıyor
Emeklilerin Beklediği Açıklama Geldi: Bayram İkramiyesine Zam! Milyonlarca emekli günlerdir "Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?" sorusunun yanıtını bekliyordu. Beklenen açıklama bugün yapıldı. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve diğer hak sahiplerini kapsayan bayram ikramiyesinin yeni tutarı netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, 3 bin TL olan emekli bayram ikramiyesinin artırıldığını duyurdu.
Yayınlanma :
10.03.2025 15:45
Güncelleme :
10.03.2025 15:45


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: