CHP Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Nail Kamacı, “Eski bayramları özlemek yerine, yeni bayramları güzelleştirmek için mücadele etmeliyiz" dedi. Kamacı, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için imza kampanyası başlatacaklarını da duyurdu.
CHP Antalya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Törene CHP milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katılım sağladı. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl gerçekleştirilen 31 Mart seçimlerinde elde edilen başarıya vurgu yaparak, parti üyelerine ve Antalya halkına teşekkür etti.
‘ESKİ BAYRAMLARI ÖZLEMEK YERİNE YENİLERİ GÜZELLEŞTİRELİM’
Bayramların birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Kamacı, ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşların bayramları eskisi gibi yaşayamadığını söyledi. Kamacı, “Eğer bir millet geçmişteki bayramları özlüyorsa, bugün yaşamaktan mutlu değil demektir.
İnsanlar bayram sofralarına otururken geçim derdine düşüyor, çocuklarına harçlık verirken hesap yapmak zorunda kalıyorsa, bayram eski bayram olmaktan çıkmıştır" dedi. Ekonomik zorluklar, adalet sistemi, eğitim ve sağlık alanındaki sorunlara değinen Kamacı, Türkiye’nin tarımda ithalatçı konuma geldiğini, halkın özel hastanelere mecbur bırakıldığını ve basın özgürlüğünün kısıtlandığını ifade etti. Kamacı, “Eski bayramları özlemek yerine, yeni bayramları güzelleştirmek için mücadele etmeliyiz. Herkesin huzur dolu, sağlıklı ve adil bir Türkiye’de nice bayramlar kutlamasını diliyorum" diye konuştu.
İMAMOĞLU İÇİN İMZA KAMPANYASI
Geçen sene gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bazı belediye başkanlarına yönelik hukuki süreçlerin başlatıldığını belirten Kamacı, CHP’li belediyelere baskı yapıldığını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde tutuklanan CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla imza kampanyası başlattıklarını duyuran Kamacı, “Yarın saat 17.00’de Attalos Meydanı’nda düzenleyeceğimiz imza kampanyasına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Aynı saatte tüm ilçelerde de eş zamanlı olarak imza kampanyamız başlayacak. Herkesin katılımını bekliyoruz" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: