Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 2024 Yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında dereceye giren eserler düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2024 Yılı Antalya Basın Ödülleri kapsamında Hürses Yazarı Ayla Çekiç en iyi araştırma – inceleme dalında “Bu Bir İhbardır / YİKOB’dan Masallar ve Sorumlular adlı eserlerle yılın gazetecisi ödülünün sahibi oldu.
”![YİKOB'dan Masallar](https://www.haberantalya.com/images/haberler/2024/11/6745c7fe6d80e_yikobdan-masallar_t.webp)
BAŞKAN TAŞ AÇIKLADI
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ödül alan isimleri yönetim kurulu ile birlikte açıkladı. Başkan Taş, ödül alsın ya da almasın yarışmaya eserleriyle anlam katan meslektaşlara teşekkür etti. Taş, “Birbirinden değerli, alanlarında uzman jüri üyelerimiz son derece titiz bir çalışma neticesinde, yılın gazetecilerini seçmişlerdir. Türk basınının en prestijli ödüllerinden olan Antalya Basın Ödülleri’nde 108 eser yarıştı. Yarışmamıza katılımın fazla olması memnuniyet verici” dedi.
Başkan Taş jüride yer alan Gazeteci Yazar-Jüri Başkan Mustafa Arslan, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sami Tolga Adanalı, Anadolu Ajansı Yurt Haberleri Müdür Yardımcısı Eda Ünlü Özen, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akpolat’a titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: